• Weer een verrassend leuke open dag

  12 dec 2021
 • Zondag 12 december was de laatste open dag van dit winterseizoen. Ook nu weer een mooie opkomst; die kwam dit keer wat langzaam op gang, maar toch weer meer dan 50 deelnemers.

   

  Bijzonder was de eerste proefles skatetechniek ooit. Wel spannend hoe dat zou gaan. We hadden een sportieve groep en het ging verrassend goed onder de deskundige begeleiding van Yvonne. De meesten kregen de skateslag al aardig te pakken. Met als afsluiter ook nog de stijgtechniek. De groep was enthousiast bezig en er stonden mensen langs de kant jaloers te kijken dat ze zelf niet hadden ingeschreven. Een succes! Ook was er belangstelling om volgende week aan de wintertriatlon mee te doen en nu nog even kennis te maken met de baan. Ook daar was enthousiaste begeleiding voor om nog wat extra afdaaltechniek te oefenen. Succes volgende week! En RTV Gouwestad heeft filmopnames gemaakt van onze open dag.

   

  Ondanks het druilerige weer was iedereen op komen dagen en goed gemutst. En er was volop belangstelling voor de stand met de cursusinformatie. Voor iedereen die zich nog in wil schrijven voor een cursus of clinic in januari: schrijf je in voor de kerst, dan ben je verzekerd van een plekje!