• Welkom bij Langlaufvereniging Gouda

    De grootste langlaufbaan van Nederland!

  • Welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Kom langlaufen, rolskiën, nordic walken en je conditie trainen.

    We willen de beoefening van de langlaufsport stimuleren en beschikken hiervoor over een prachtige kunststof langlaufbaan en een breed aanbod aan proeflessen, cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers. Op onze langlaufbaan kan je je op ski’s voorbereiden op het langlaufseizoen. Je kunt leren langlaufen en trainen. We hebben zes verschillende heuvels om omhoog te lopen en af te dalen en te remmen. Van begin oktober tot eind februari is de borstelbaan open. 


    Langlaufvereniging Gouda biedt diverse Noordse sporten: naast langlaufen ook rolskiën en nordic walken. Beide zijn oorspronkelijk begonnen als zomertraining voor het langlaufen, maar worden nu als zelfstandige sport beoefend. Wij bieden verder het hele jaar activiteiten om je conditie te verbeteren; met nordic sports-training, hardlopen, fietsen en mountainbiken.


    Vanaf september is het mogelijk je in te schrijven voor een proefles of cursus die in oktober start. Een goede voorbereiding op de wintersport ligt vóór de kerst! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Welkom!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide