• Welkom bij Langlaufvereniging Gouda

  De grootste langlaufbaan van Nederland!

 • Welkom bij Langlaufvereniging Gouda voor langlaufen, rolskiën en nordic sporten

  Welkom bij Langlaufvereniging Gouda, een vereniging die het hele jaar activiteiten biedt om je conditie te verbeteren. Wij richten ons nu op zomeractiviteiten. Je kunt een rolskicursus volgen zodat je de hele zomer mee kunt doen aan rolskitochten. Of je kunt je aansluiten bij onze andere activiteiten: nordic walking, nordic sports, hardlopen en fietsen/mtb. 


  Zomerseizoen tot eind september
   
  Onze kunststofbaan is op dit moment gesloten. Maar je kunt als lid het hele jaar bij ons trainen en meedoen aan georganiseerde activiteiten of wekelijkse trainingen. Zo kan je je conditie en vaardigheden op peil brengen voor het winterseizoen op langlaufski's.

   

  Tijdig voorbereiden op de winter

  Op onze prachtige langlaufbaan in Gouda kan je je van oktober t/m februari op ski’s voorbereiden op het langlaufseizoen. Leer langlaufen of kom trainen. Naast vlakke loipes hebben we verschillende heuvels om stijg- en afdaaltechnieken te oefenen. Begin op tijd met de voorbereiding op je langlaufvakantie. De periode oktober t/m december is daarvoor uitermate geschikt.

   

  Inschrijven voor cursus

  Je kunt nu inschrijven voor de cursussen die in oktober starten. In oktober kan je inschrijven voor de lessen die in november starten. 

   

  Wij heten je graag welkom!

   

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide