• Aanvullende coronamaatregelen

  14 okt 2020
 • De nieuw aangekondigde coronamaatregelen leiden ertoe dat we als vereniging een aantal aanvullende maatregelen moeten nemen:

   

  1. De kantine is dicht, maar iedereen is verplicht zich daar onmiddellijk bij aankomst te melden, vertrek via de achteruitgang.
  2. Alle nordic walking-, nordicsports- en hardlooptrainingen komen voor een periode van (voorlopig) één maand te vervallen en wel met onmiddellijke ingang. Datzelfde geldt voor de marathon training op zaterdagmiddag. De eerder gegeven online-trainingen zijn nog steeds beschikbaar.
  3. De eerste serie langlaufcursussen wordt afgerond in kleine groepen van maximaal 4 cursisten en 1 trainer, onder voorbehoud van beschikbaarheid trainers. De cursisten worden daarover geïnformeerd. Deelnemers komen maximaal 15 minuten voor de start van de les aan, en vertrekken onmiddellijk na de les.
  4. De langlauftrainingen gaan door, de totale groep wordt gesplitst in groepjes van maximaal 4 personen, die opdrachten meekrijgen. In overleg met de groepen wordt de aankomsttijd gespreid.
  5. Vrij langlaufen kan op donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en op zaterdagen en zondagen tussen 13.00 en 15.00 uur. Maximum aantal op de baan is 25.
  6. De tweede Open dag op zondag 1 november gaat door, op reservering. Kennismakingslessen met maximaal 4 deelnemers, gedurende die uren geen leden op de baan.
  7. Een aantal evenementen gaat niet door. Dat geldt voor:
   . Jeugdinstuif in de herfstvakantie
   . Special Olympics
  8. Alle lessen voor scholen/schoolgaande kinderen worden opgeschort, mogelijk is daar later in het seizoen nog ruimte voor.