• Langlaufmagazine

 • Laat je inspireren!

  Met trots overhandigen we je Langlaufmagazine nummer 10! Wat begon als een klein zwart-wit boekje is nu een prachtig vormgegeven blad – met dit jaar een restyling vanwege het jubileum. Nog steeds gemaakt door enthousiaste langlaufers. Dankzij de Nederlandse Ski Vereniging is de oplage dit jaar 1.000 stuks. Zo kunnen we ons enthousiasme over langlaufen met nog meer mensen delen.

  Laat je inspireren. Door de verhalen van doorgewinterde langlaufers over hun deelname aan marathons en de verhalen van nieuwkomers over hun kennismaking met de sport.

  Laat je inspireren. Door de deelnemers aan de Marathoncup. Dit jaar is er naast de uitslag van de Marathoncup 2019 ook een overzicht gemaakt van de afgelopen 10-11 jaar. Hierin staan de namen van duizend unieke langlaufers. Ik word daar blij van. Zoveel Nederlanders die op ski’s een lange tocht maken, als wedstrijd of als recreatieve uitdaging.

  Laat je inspireren. Door lid te worden bij een langlaufvereniging. Daar kun je je voorbereiden op het winterseizoen. Ook de verenigingen dragen bij aan dit blad zodat we dit gratis blad kunnen maken en verspreiden.

  Laat je inspireren. Door de materiaal- en techniektips. Of door het verhaal over langlaufen buiten de gebaande paden. We nemen je zelfs mee als je thuis op de bank zit: wanneer zijn de mooiste langlaufwedstrijden te zien en wie gaan daar goed presteren?

   

  Kortom, een blad vol verhalen van langlaufers voor langlaufers. Een blad dat erom vraagt door veel sporters gelezen te worden. Geef het blad door als je het gelezen hebt. Of stuur de digitale versie naar je sportvrienden. Laat zo veel mogelijk mensen meegenieten van deze mooie sport!