• Langlaufmagazine

  • Laat je inspireren!

    Wat een bijzondere tijd hebben we achter de rug. Een prachtige zomer waarin niet veel mocht, maar waarin we wel veel konden sporten. Rolskiën was een garantie voor 1,5 meter afstand. Maar ook fietsen en hardlopen brachten fijne momenten, om te bewegen en je te verbazen over de mooie natuur in Nederland. Er blijft onzekerheid over komend seizoen. Komt er sneeuw? Zijn er wedstrijden? Waar kunnen we heen? Wat zou het ergste zijn dat kan gebeuren? Volgens mij kunnen we altijd terugvallen op ‘gewoon’ langlaufen: samen of alleen op de latten, lekker de natuur in. Genieten van de omgeving, mooie bergtoppen, glinsterende sneeuwvlakten, de warme zon. De tijd nemen voor een cappuccino of een soljanka soep.

    Het plezier begint al met een goede voorbereiding. Onze veelzijdige noordse sporten verenigingen bieden een keur van activiteiten om jou in topvorm te brengen. Je hoeft niet alles alleen te doen. Laat je begeleiden en sport gezellig in een groep. Dat stimuleert en maakt je nóg beter. En heus, die marathons en tochten komen er vast weer. En dan heb jij alle vaardigheden in huis om een toptijd te lopen en nog meer plezier te beleven aan je tocht.

    We hebben dit LanglaufMAG met veel plezier voor je gemaakt. Lees over mooie gebieden, leuke tochten, waxen en trainingsarbeid. Wij zijn ervan overtuigd dat we deze winter ergens onze mooie langlaufsport kunnen beoefenen. Lees de inspirerende verhalen, dan krijg je er zeker zin in!