• Afsluitende langlauftraining op 16 februari: doe mee! Iedereen is welkom!

  13 feb 2020
 • Zondag 16 februari is de baan voor het laatst geopend. We sluiten het seizoen af met een leuke activiteit: de loppet-uitdaging. Langlaufen over een parcours. Alle leden kunnen gratis meedoen! Vanwege de verwachte harde wind en regen wordt er geen biatlon gedaan, zoals eerder aangekondigd.  Start is om 10 uur en 10.30 uur
  Wil je meedoen, kom dan om 10 uur. Dan start ook de masters trainingsgroep. De Techniektrainingsgroep en de jeugd starten op hun gebruikelijke trainingstijd: 10.30 uur. Zo worden de deelnemers mooi verspreid over de baan.  

   

  Wat gaan we doen?
  Na een warming up op de inloopbanen doe je het circuit: een ronde over de baan, dan volgt een opdracht. Er zijn 4 ronden, daarrtussenin zijn er 3 opdrachten. 
  Voor de beginnende langlaufers is het parcours aangepast.

   

  Er valt iets te winnen!
  We noteren de tijd die je nodig hebt om het circuit af te leggen. Daarnaast is er nog een verrassende opdracht. Zo worden enkele winnaars bepaald.

   

  Appeltaart
  Na de training worden de winnaars bekend gemaakt en is er koffie met appeltaart. En dan……

   

  Baan opruimen
  We kunnen alle hulp gebruiken om de baan af te breken. Vele handen maken licht werk. Doe je mee?
  Meer info over het baan opruimen volgt.

   

  Jouw appeltaart?
  Ben jij een kei in appeltaart bakken? Dan is het leuk als je er een bakt voor de afsluiting. Mail naar activiteiten@langlauf.nl als we jouw taart mogen proeven!