• Hoge opkomst bij algemene ledenvergadering

  12 sep 2020
 • Saai zo’n algemene ledenvergadering? Nou, eigenlijk helemaal niet! Het was een gezellige bijeenkomst en een leuke aftrap van het nieuwe winterseizoen. Ook een bijzondere locatie, de Ajourboerderij, waar we aan tafeltjes moesten blijven zitten zodat we goed afstand konden houden. De drankjes werden langs gebracht, wat een service. Natuurlijk was er een formele agenda, maar het was ook goed om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen voor het winterseizoen en elkaar weer eens te zien na een lang en raar zomerseizoen. De opkomst was groot met 41 leden.

   

  Natuurlijk kwamen de coronamaatregelen aan de orde. Die heeft de vereniging prima voorbereid. Het jaarverslag en het financieel verslag werden behandeld en met wat vragen en toelichting goed gekeurd.

   

  En daarna werden de afscheid nemende vrijwilligers van de schoonmaakploeg in de bloemetjes gezet. Het bestuur probeert al het hele jaar hiervoor nieuwe vrijwilligers te krijgen, maar met weinig resultaat. En nu tijdens deze vergadering melden zich spontaan meerdere dames om mee te helpen. Waar zo’n vergadering al niet goed voor is: door dit directe contact en door de urgentie te delen voelen leden zich mede verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen; wat een fijne vereniging toch!

   

  Tot slot was de bestuursverkiezing aan de beurt. We kunnen ons verheugen op weer een volledig bestuur. Stephan van Eijk gaat sportzaken doen, Petra de Bruin evenementen en Martien de Vries wordt voorzitter voor 2 jaar. En we namen afscheid van de 2 aftredende bestuursleden: Jos van den Borgt en Bea Marsman als voorzitter. Met 2 mooie toespraken en zelfs een afscheidslied voor Bea!