• Baan opruimen afgerond. Nu nog afdekken.

  23 feb 2021
 • Update dinsdag 23 februari. Alle matten zijn opgeruimd in de berging. Verdere werkzaamheden aan de baan gebeuren alleen nog op woensdagavond 24 februari, 18.00 uur. Voor de laatste klussen en het afdekken van de matten zijn 6 sterke mensen nodig. Mail even naar Martien:  voorzitter@langlauf.nl als je kan komen. 

   

  Wat vooraf ging:
  We hadden zondag een zeer voortvarende start van het baan opruimen. Tussen 12 en 15 uur hielpen ruim 40 leden met het losmaken van de matten, het transport van de matten en de opslag in de berging. Vrijwel alle grote matten zijn reeds opgeslagen en al zo’n 30% van de loipematten. Een deel van de ondermatten is reeds gekeerd. Nog veel te doen, maar overzienbaar voor de komende dagen!

  Maandag liggen alle loipematten en al 40% van de ondermatten in de berging (ca. 15 mensen aanwezig).  

   

  De werkzaamheden zijn gepland voor:

  • maandag 22 t/m vrijdag 26 februari van 9.00 uur tot ca. 14.30 uur
  • woensdagavond 24 februari van 18.00 uur tot 20.30 uur
  • zaterdag 27 februari van 9.00 uur tot uiterlijk 15.00 uur

  In die week zullen ca. 40% van de matten schoongespoten worden en ook de ondermatten worden geselecteerd, opgerold dan wel afgevoerd. Ook worden stalen en plastic pennen schoongemaakt.

  Neem zelf brood mee, we zullen coronaproof zorgen voor koffie/thee/iets te snacken. We hebben ruim voldoende werkhandschoenen, voor de eerste dag zijn enkele klauwhamers en kniptangetjes welkom. Naast het zware werk zijn er de hele week voldoende lichte schoonmaak- en opruimwerkzaamheden. En natuurlijk: We houden ons bij de werkzaamheden aan de coronaregels, alle matten zijn gelukkig 2.60 meter lang!

  Aanmelden hoeft niet, informatie over de werkzaamheden steeds op de website. Verdere informatie via baan@langlauf.nl