• Baan opruimen is begonnen

  18 feb 2020
 • Vandaag, zondag 16 februari, waren er ruim 40 mensen om te helpen met het opruimen van de baan. De weersvoorspelling was veel wind en veel regen. De regen bleef gelukkig uit. Dus het was relatief goed weer voor het opruimen. Door de grote groep vrijwilligers zijn we lekker opgeschoten. Alle (loipe-)matten zijn gestapeld, deels schoongespoten en ongeveer de helft is al opgeborgen in de berging. 

  Er rest nog wel een forse klus, namelijk naast het opbergen van de resterende loipematten, moeten we nog alle ondermatten oprollen en opbergen. Daarvoor hopen we op veel hulp voor de komende dagen. Iedereen die in de gelegenheid is om te helpen, is van harte welkom.

   

  We werken verder in ieder geval op:
  . maandag 17 t/m woensdag 19 van 9.00 uur tot 14.30 uur
  . woensdagavond 19 februari van 19.00 uur tot 21.30 uur
  . zaterdag 22 februari van 9.00 uur tot 14.30 uur
  . zondag 23 februari van 9.00 uur tot uiterlijk 13.00 uur

  Kom je nog helpen, houd dan de website in de gaten voor mogelijke aanpassingen in bovenstaand schema.

   

   

  De werkzaamheden zijn verder afhankelijk van de weersomstandigheden. We bezien ook in het slotweekend wat er verder nog moet gebeuren om alles vóór 1 maart opgeruimd te hebben, daarbij gaan we ook bezien wanneer we alle skimateriaal gaan schoonmaken. De werkzaamheden worden gecoördineerd door Irene van den Berg en Jos van der Borgt (vanuit het bestuur), Norbert Sedee en Martien de Vries. Aanmelden hoeft niet, maar informatie over het verloop van het baan opruimen is aan te vragen bij baan@langlauf.nl. of bij één van de coördinatoren. Tijdens de werkzaamheden zullen we aangeven hoe de stand van zaken is en op welke momenten we verder werken.