• Update baanleggen

  16 sep 2018
 • Stand van zaken 16 september: De eerste 2 dagen baanleggen zitten erop. Zaterdag waren er ongeveer 8 mensen en zondag ongeveer 12 mensen om te helpen. Het weer is mooi: zonnig en droog. Dat werkt lekker. De contouren van de baan zijn al weer zichtbaar. Woensdag overdag gaan we weer verder. Zie onderstaand het schema. Ook op woensdagavond vanaf 19 uur kan je meehelpen! Dus kan je overdag niet, dan is de woensdagavond wellicht een mooi alternatief.

   

  Met in gedachten de start van het seizoen op 7 oktober gaan we weer de baan leggen. Altijd een hele klus, maar ook leuk om dat met elkaar te doen.

  We starten op zaterdag 15 september en in de 2 weken erna gaan we verder op de zaterdagen, de zondagen en woensdag t/m vrijdag. Start steeds om 9.30 uur tot ca. 15.00 uur. We moeten nog een klein voorbehoud maken voor de startdatum, omdat nog niet is besloten wanneer het buitenbad van het zwembad sluit, maar vooralsnog lijkt 15 september wel te lukken.

  De werkzaamheden worden dit jaar gecoördineerd door Irene van den Berg (baan@langlauf.nl) en Martien de Vries (via activiteiten@langlauf.nl). Jullie kunnen hen mailen om aan te geven wanneer jullie kunnen. In de kantine zorgen we voor koffie/thee/koek en in de weekenden voor soep. We hebben voldoende gereedschap/handschoenen, maar het kan praktisch zijn een extra platbektangetje voor het aantrekken van de tierips mee te nemen.

  In de kantine ligt ook een inschrijfformulier waarop je je kunt aanmelden. 

  Over de voortgang van het baanleggen zullen we regelmatig op de site rapporteren.

  Met elk uurtje hulp van jullie zijn we blij!!!