• Langlaufen volgens de nieuwe coronarichtlijnen, vanaf 19 november

  20 nov 2020
 • De richtlijnen voor sporten zijn weer wat versoepeld. Er kan gelanglauft worden, individueel of in groepjes van 4; er kunnen meerder groepjes op het terrein zijn; deze mogen niet mengen. Dit heeft een aantal consequenties voor de trainingen en lessen vanaf zaterdag 19 november:

   

  Trainingen
  We gaan de trainingen op zaterdagmorgen, zondagmorgen en woensdagavond op groepjes indelen. Je bent welkom op de baan. Leden komen gefaseerd binnen en gaan gelijk op de ski’s.  Ieder groepje krijgt zijn eigen trainingsprogramma. De trainer zal aangeven wanneer er van plek wordt gewisseld.

   

  Teamy

  We blijven aanmelden via Teamy, dan weten we hoeveel mensen er komen.

   

  Cursussen
  De cursussen worden gegeven in groepjes van 4. Er komt een tweede lesserie van 4 lessen.

   

  Doorgang clinics
  De geplande clinics voor november worden vanaf 22 november weer opgestart. 

   

   

  Vrij langlaufen
  Bij vrij langlaufen kunnen we maximaal 30 deelnemers op de baan hebben. Dat heeft vooral te maken met de ruimte bij in- en uitgang.
  Op dinsdag- en donderdagmiddag is de baan van 13.30 tot 15.30 geopend voor vrij langlaufen. In de weekenden  kan er van 13.00 uur vrij gelanglauft worden. (Houd er rekening mee dat er af en toe clinics zijn)

  Bidon
  Gezellig even koffie drinken met elkaar is er niet bij. Neem een bidon mee zodat je tussendoor iets kunt drinken. Niet blijven kletsen!

   

  Aanmelden
  Als je binnenkomt schrijf je je naam binnen op de lijst. Heb je een trainingskaart/dagkaart nodig dan koop je die in de kantine. Uitgang door de nooddeur. Aftekenen trainingskaarten gebeurt ook binnen.

   

  Na de training
  Saai, maar het is niet anders. Direct omkleden en vertrekken.

  Blijf de website in de gaten houden voor het laatste nieuws!