• De gezelligste après-ski is weer begonnen: baan opruimen - update

  20 feb 2024
 • Update dinsdag 20 februari:

  Opnieuw 15 vrijwilligers aanwezig bij het baan opruimen. Mooi weer vandaag al blijft de ondergrond erg nat.

  De trekker functioneert één uur, daarna helaas weer een storing bij het contactslot. Daardoor kunnen we slechts een deel van de bovenmatten vervoeren. Verder starten we met het keren en oprollen van de ondermatten.

  Op 5 t/m 7 maart hopen we bij goed weer het baan opruimen af te ronden, elke dag vanaf 9.00 uur. Volgens de techneuten is de trekker dan weer in orde. Tot zover allen hartelijk dank!

   

  Update maandag 19 februari:

  Op maandag zijn we met 15 vrijwilligers doorgegaan. Gelukkig droog vandaag, maar de trekker kan niet rijden vanwege een kapotte sleutel en/of slot.

  Enkele technisch onderlegde leden werken aan een oplossing, misschien kan ie dinsdag weer rijden. Toch enorm veel matten naar de berging getransporteerd en begonnen met het keren van de ondermatten.

  Dinsdag vanaf 9.00 uur verder! Nog steeds goede stemming!

   

  ===

   

  Het einde van het seizoen nadert alweer met rasse schreden. Dit betekent dat er weer een stevige klus op ons ligt te wachten, namelijk het opruimen van onze langlaufbaan. Het blijft een hele klus maar het is ook altijd gezellig om dit met z’n allen te doen.

   

  We beginnen hiermee op zondag 18 februari vanaf ca. 12 uur. ’s Ochtends kunnen we nog langlaufen tijdens de seizoensafsluiting.

  Neem zelf brood mee voor tussen de middag, koffie en thee is ruim aanwezig. Heb je zelf een goede kniptang?? Altijd handig om deze mee te nemen, voor handschoenen wordt gezorgd.

   

  Op maandag en dinsdag 19 en 20 februari van 9 tot 14.00 uur neemt Martien de leiding op zich om de matten de berging in te rijden. Hierna stoppen we even tot na de verenigingsreis.

   

  Op dinsdag 5 maart om 9 uur hopen we dan weer vele leden op de baan te ontmoeten om de laatste matten en ondermatten op te ruimen.

  Ook de woensdagavond 6 maart doen we de baanverlichting aan zodat de training van 19.00 van 21.00 gewoon door kan gaan. Dit wordt dan wel een aangepaste training.

   

  We hopen op droog weer zodat we alles schoon en droog kunnen opbergen.

  Let op: houd vooral de website in de gaten voor de laatste informatie.

   

  We rekenen op een grote opkomst gedurende het baanopruimen.