• Doe je mee met conditietraining bij onze loopgroepen?

  12 mrt 2024
 • Al sinds jaar en dag wordt er op maandagavond hardgelopen bij onze vereniging. Momenteel zijn er 2 loopgroepen, waarbij de ene groep iets sneller gaat dan de andere.

  Heb je zin om wat actiever te worden en te gaan hardlopen? Sluit je dan aan bij één van deze groepen. Heb je ervaring met hardlopen, dan kan je vast met de snellere groep meedoen. Heb je geen ervaring, dan start je in de langzamere groep.

   

  Ook kan je op de zomerstartdag het hardlopen uitproberen bij een kennismakingsles om 13.30 uur. Geef je dan even op onderaan deze pagina.

   

  De trainingen van de hardloopgroepen beginnen altijd met een warming up, aangevuld met looptechniekoefeningen. Dan hebben we de kern van de training met een thema, bijvoorbeeld intervaltraining, heuveltraining of duurlooptraining. We sluiten af met de cooling down.

  Dit alles doen we in 5 kwartier, op de maandagavond van 19.30 – 20.45 uur. We lopen met plezier en ieder op het eigen niveau in de buurt van de Skihut. We zorgen voor veel variatie in de trainingen door wisselende parcoursen en veel variatie in de thema’s.

   

  Als je mee wilt doen met de trainingen, dan kan je even mailen naar cursus@langlauf.nl en dan gaan we het regelen! 

  Inschrijven proefles