• Doe mee met de Sponsorfietstocht!

  24 jun 2017
 • Op zaterdag 1 juli vindt voor de eerste maal de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we 20, 10 of 5 euro per persoon verdienen voor onze verenigingskas. Doe mee met deze sponsorfietstocht op 1 juli. Dan ben je lekker actief bezig en je sponsort daarmee Langlaufvereniging Gouda. De fietstocht gaat langs de mooiste plekken in onze regio en natuurlijk ook langs gezellige terrassen voor als je wilt pauzeren. De routes zijn 15 km, 30 km en 60 km lang. Daarmee kan je respectievelijk € 5, € 10 of € 20 voor de vereniging verdienen!  Mobiliseer je hele familie voor deze Rabobank Sponsorfietstocht 1 juli 2017. We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Voor edereen die namens onze vereniging deelneemt, krijgen we van de Rabobank een bedrag. Dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

  Start- en eindtijden

  De Sponsorfietstocht is van 10.00 - 16.00 uur. Onze vereniging start om 10.30 uur. Je ontvangt op de dag zelf bij het startpunt een routebeschrijving en een stempelkaart Lever deze stempelkaarten voor 16.00 uur in zodat de vereniging het sponsorgeld krijgt.

  Startpunt

  De startlocatie voor onze vereniging is:

  Tennisvereniging GLTC Ad Astra

  Groen van Prinsterersingel 50

  2805 TE Gouda

  Heb je parkeergelegenheid voor de auto nodig, dan is er bij de Mammoet voldoende plek.

  Aanmelden

  Graag zo spoedig mogelijk aanmelden bij voorzitter@langlauf.nl. Vermeld ook met hoeveel personen je deelneemt. Of vul je naam in op de intekenlijst in de skihut. Er is nog een beperkte aanmelding mogelijk.

  Meer informatie

  Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/gouwestreek.

  Ben je actief op Twitter? Volg @RaboGouwestreek, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.