• Doe mee met NLdoet op 13 en 14 maart

  10 mrt 2020
 • Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart kunnen we onze handen uit de mouwen steken in het kader van NLdoet. Langlaufvereniging Gouda doet beide dagen mee met deze actie.


  De klussen
  We gaan het tegelpad rond de skihut ophogen en egaal maken. Door verzakking van de bodem is het tegelpad gezakt en ook liggen de tegels ongelijk.
  Verder is een aantal van de huidige zeepmatjes versleten. Van houten vlonders waarop vloerbedekking wordt bevestigd, maken we nieuwe zeepmatjes.
  En in de skicontainer zijn nieuwe kasten nodig voor het opbergen van rolski’s en skikes. We gaan hiervoor een passend opbergsysteem maken.
  Tenslotte krijgen de skihut, de skicontainers en al het materiaal (ski’s, schoenen en stokken) een grote schoonmaakbeurt

  Meld je aan!
  Een ambitieus plan, daarom zijn we blij als er veel vrijwilligers zich hiervoor opgeven. Inschrijven bij NLdoet. Bij de opgave hiervoor kun je je voor beide dagen afzonderlijk aanmelden. Klik hier voor opgeven voor de vrijdag en klik hier voor opgeven voor de zaterdag.  Wij zorgen beide dagen voor de catering. Doe gezellig mee!

  Tijd
  Van 10.00 tot 15.00 uur