• Een geslaagde sportieve Special Olympics

  10 dec 2017
 • Het special olympics langlaufen nationaal evenement was op zaterdag 9 december 2017 een succes! 16 deelnemers aan de wedstrijd en 4 voor de clinics. De deelnemers aan de wedstrijd gingen zeer voortvarend de baan van onze vereniging op. Eerst om te oefenen en na de opening was de wedstrijd.

  De opening was heel bijzonder. De wethouder sport, Jan Willem van Gelder heeft de spelen geopend, maar niet nadat het olympisch vuur was ontstoken door Gisela met behulp van Torch Run. En iedereen moest natuurlijk de eed afleggen!

  Ook moest de vlag van Special Olympisch Nederland worden ‘gehesen’ en praatjes van diverse mensen om iedereen een geslaagde wedstrijd toe te wensen.

  De wedstrijd was heel spannend. Eerst  deden de wedstrijddeelnemers het parcours voor de division. Daarna waren de finales. Iedereen deed fanatiek mee om een mooie prijs in de wacht te slepen!

  Pim van de Laar was in serie 1 de snelste, al rap gevold door Nikki Luts. Bij de prijsuitreiking kwam elke serie naar het podium. Iedereen heeft een eerste, tweede, derde, vierde of vijfde prijs gewonnen. Geweldig!

  Pers was aanwezig en ook RTV Gouwestad. Dus alle deelnemers kunnen het filmpje over hun wedstrijd gaan zien!

  Filmpje

   

  De uitslagen!