• Een goed bezocht lustrum

  30 sep 2019
 • Op zondag 29 september hebben we ons 35 jarig bestaan gevierd met een reünie. Van 4 uur ’s middags tot 9 uur ’s avonds was de ontvangst. Dat de mensen er zin in hadden bleek uit dat ruim voor 4 uur al gasten arriveerden. Meer dan 100 mensen hebben de reünie bezocht. Het was erg gezellig. Veel mensen hadden elkaar in jaren niet gezien en vonden het leuk om weer met elkaar contact te hebben. Eén van de eerste trainers, Joop Kat die inmiddels 96 jaar is, was er ook. Hij bleef er de hele reünie bij. Bij binnenkomst kreeg iedereen een lustrumboekje met mooie verhalen over de vereniging. Klik hier om het boekje te lezen. Gelukkig had de lustrumcommissie rekening gehouden met het scenario dat het zou regenen. En dat deed het erg veel. Naast de skihut stonden diverse tenten waar mensen lekker droog konden vertoeven. 
  Na de koffie en borrel stond er een koud buffet klaar, gemaakt door diverse vrijwilligers. Daar werd lekker van gesmikkeld.
  Na het eten werd uit volle borst meegezongen met het lustrumlied dat op de vrijwilligersborrel speciaal voor de reünie is gemaakt.
  Een geslaagd feest waar we met een goed gevoel op terugkijken!

   

  Reactie van een van de bezoekers - Jan Willems:

  Jannie en ik hebben zeer genoten van de Lustrumviering op 29 september. Heel fijn, om weer zoveel oude bekenden te ontmoeten. Wij zijn erg onder de indruk van alles wat na ons vertrek in 1998 gerealiseerd is op de LLV Gouda. Wat een mooie baan, ik zou zo weer terug willen!! Dat realiseren van zo’n baan gaat niet vanzelf en kan alleen maar met de inzet van een groot aantal vrijwilligers en dat maakt alles zo bijzonder. Het is niet vanzelfsprekend anno 2019 dat zoveel mensen zich op deze manier inzetten voor die prachtige vereniging, maar het is jullie gelukt. Chapeau en veel waardering voor bestuurders, trainers, trouwe leden en vooral voor jullie doorzettingsvermogen.