• Een rustige zomerstartdag

  29 mrt 2023
 • De start van ons zomerseizoen is traditiegetrouw rond de eerste dag van de lente. Er is weer een boordevol zomerprogramma met voor elk wat wils om ook in de zomer aan je conditie te blijven werken. En daaraan konden we deze zondag proeven.

   

  Maar eerst proeven van de ledenlunch! Een aantal nieuwe leden was gekomen om onder het genot van een broodje kennis te maken met het bestuur en onze activiteiten. Deze leden waren heel enthousiast over het langlaufen en de vereniging. Goed om te horen!

   

  ’s Ochtends was al de eerste nordic walkingtocht geweest over mooie landpaadjes rond Gouda. En ’s middags hadden we een groepje skaters en een groepje klassiekers om kennis te maken met het rolskiën. De eerste onzekere schreden werden gezet op de smalle plankjes met wieltjes. Onwennig maar wel leuk. Een aantal gaan door voor de cursus, anderen voor de training.

   

  Een niet zo drukke maar wel geslaagde zomerstartdag. Je kan je nog aansluiten bij de cursussen, trainingen en alle andere activiteiten die nog op stapel staan.