• Een toch nog droge koningsloop

    27 apr 2019
  • De deelnemers kwamen in de regen aan bij de skihut. Gelukkig stopte de regen net voordat de koningsloop om 8.30 uur begon. En het bleef gedurende de hele loop droog. Dus dat was een meevaller na het natte begin van de dag. Zo’n 40 mensen deden mee met de koningsloop. Actieve wandelaars en nordic walkers gingen lekker in het groenhovenpark aan de slag. En de hardlopers liepen de bekende ronde om diverse sportvelden. Iedereen kon zoveel lopen als hij/zij zelf wilde. Sommigen hielden zich in en anderen leefden zich uit en een enkele hardloper deed  zelfs meer dan de 9 rondes van 1100 meter. Er deden 4 kinderen mee met de kidsrun, ze hadden er zin in!

    Na afloop was het gezellig ontbijten met elkaar. Het eten was weer goed verzorgd en dan is het leuk om wat na te praten.

    De nieuwe grote tent die we hebben aangeschaft onder andere met het oog op het lustrum, was opgezet en is uitgetest met deze loop zodat we weten hoe het allemaal werkt en of de tent goed past tussen de skihut en de containers. Het opzetten en afbreken verliep vrij voortvarend, de tent lijkt een goede aankoop.