• Een zonnige Midzomerwandeling in het Westduinpark

  26 jun 2022
 • Twee leden van de Langlaufvereniging wonen aan de rand van de duinen tussen Scheveningen en Kijkduin. We hadden al jarenlang de afspraak met Aart en Nel Hordijk om langs te komen. En nu gebeurde het dan!  15 deelnemers aan de wandeling genoten eerst van een heerlijk kopje koffie, thee of frisdrank voor we de duinen introkken.

   

  Het was stil in de duinen en later langs het strand, er was immers nog meer regen voorspeld, maar om kwart voor acht hield het gelukkig op. Later ging zelfs de zon nog schijnen en “de zon de zee in zien zinken” is toch het hoogste doel van deze wandeling. We liepen langs het strand (bij laag water) tot bijna bij Scheveningen en liepen door de duinen weer terug: prachtige begroeiing hier en mooie slingerende paden. Uiteindelijk met bijna allen De “Vulkaan” op. Prachtig uitzicht, even tijd om stil te staan bij deze bijzondere dag, waar we ’s middags ook afscheid hebben genomen van Reina Timmerman.

   

  We zijn terug bij Nel en Aart na 2 uur en 7,5 km. Alles voor het feestje van hen en voor ons stond al gereed. Eigenlijk een soort koud buffet met wijn, sapjes en frisdrank. Erg hartelijk en gezellig allemaal. We zijn tot laat blijven genieten en napraten.