• Extra training voorbereiding Wintertriatlon

  25 nov 2023
 • Op zaterdag 9 december is er een gezamenlijke training als voorbereiding op de Wintertriatlon Gouda om 13.00 uur.

   

  We zullen gezamenlijk een 2-tal ronden als groep de ronde in het Groenhovenpark rustig hardlopen.

   

  Na het hardlopen zullen we op de fiets/mtb stappen voor één ronde te rijden zoals het mtb-parkoers min of meer bedoeld zijn. Nabij de Coenecoop-brug zal er de gelegenheid zijn om het bochtige veldrijd-parkoers twee- of driemaal te rijden, na deze ronde zullen we gezamenlijk als groep de ronde vervolgen naar De Groene Wal, ook hier zal de gelegenheid zijn om een aantal delen van het parkoers meerdere malen te rijden.

   

  Na de ronde op de Groene Wal zullen we als groep terugrijden naar de Skihut waar we de langlaufski’s zullen opzoeken om de uitgezette ronde op de langlaufbaan één of meerdere ronden te skiën. Dit is tevens de beëindiging van de training, je kunt zo lang doorgaan met langlaufen als je zou willen (tot het moment dat we baan zullen sluiten).

   

  Mocht je van te voren willen weten hoe het parkoers zal zijn? Kijk dan even op onze website. https://www.langlauf.nl/wintertriatlon-gouda-op-16-december

  Let op! Het exacte parkoers voor het mtb-en zullen we in de week in aanloop naar de Wintertriatlon uitzetten en definitief bepalen. Tijdens deze training zullen we het terrein ook verkennen en mede vaststellen wat wel / niet mogelijk is. Deze training is geen vervanging van de parkoersverkenning op de wedstrijddag!

   

  Voor deelname aan deze training hoef je jezelf niet aan te melden, maar dat mag natuurlijk wel mocht je dat prettig vinden, dit kan naar emailadres sportzaken@langlauf.nl. Als je wilt meedoen hoef je alleen op tijd (12.45u) aanwezig te zijn bij de Skihut met alle benodigde spullen zoals o.a. je hardloopschoenen, mtb-fiets met fietshelm en voor het langlaufen moet je je handschoenen en knie- en ellebogen-bedekkende kleding niet vergeten.

  Mocht je als niet-lid of lid zijn zonder baan-abonnement willen deelnemen aan deze training zul je een dagkaart van € 12,50 voor het langlaufen in de Skihut bij onze bardienst moeten aanschaffen.

  Let op! Check van te voren ook even het weerbericht zodat je ook juist gekleed bent voor de weersomstandigheden die middag.

   

  En mocht je nog willen deelnemen aan de Wintertriatlon Gouda 2023, schrijf je dan nog snel in! https://www.langlauf.nl/inschrijven-evenement