• Fiets- en wandelweekend 11 t/m 13 juni

  26 mei 2021
 • Vanaf maart 2021 heeft een groep “fietsende langlaufers” zich voorbereid op een fietsweekend naar Bennekom. We verblijven daar in het Nivonhuis De Bosbeek.

   

  Naast de 12 fietsers maken ook 7 wandelaars deel uit van het gezelschap. Zij gaan per auto of trein naar Bennekom, op vrijdag heen en zondag terug. Zij maken op zaterdag met een deel van de fietsgroep een flinke wandeling in het bosgebied rond Bennekom, Renkum en Wageningen.

   

  Er is reeds voor 19 mensen geboekt, allen 2 nachten. Voor snelle beslissers zijn eventueel nog extra kamers beschikbaar, kosten ca. € 75,-- per 2 nachten. Ook éénpersoonskamers beschikbaar. De maaltijden gebruiken we deels in het Nivonhuis en deels elders in de omgeving (afhankelijk van de dan heersende Corona-maatregelen én het weer).

   

  Ook daggasten zijn welkom op zaterdag 12 juni, vertrek van de wandeling rond 10.00 uur, uiteraard kan iedereen die dat wil mee-eten. Men betaalt dan uiteraard alleen voor het eten en een kleine bijdrage voor daggasten van het Nivonhuis. Aanmelden via activiteiten@langlauf.nl.