• Fiets- en wandelweekend Oisterwijk, 8-10 juni

  23 apr 2018
 • Fiets- en wandelweekend Oisterwijk

   

  Van 8 tot en met 10 juni is het fiets- en wandelweekend naar Oisterwijk. De fietsgroep vertrekt op vrijdag 8 juni om 9.30 uur vanaf Gouda en fietst waarschijnlijk via de Biesbosch naar Oisterwijk, ca. 95 á 100 kilometer. Op zondag via een andere route terug, rond 16.30 uur verwachten we terug te zijn..

  Op zaterdag gaat een deel van de groep fietsen, een ander deel wandelt door de prachtige natuur die direct vanuit het huis te bereiken is. Een mooie gelegenheid voor mensen die alleen aan die dagtocht mee willen doen om naar Oisterwijk te komen. Vertrek wandeltocht ca. 10.30 uur. In het huis zullen we zelf koken óf eenmaal elders in Oisterwijk eten.

  Er zijn al 8 kamers voor 2 personen gereserveerd in het huis. Bij meer deelnemers wordt aanvullend accommodatie geboekt. We regelen bagagevervoer van en naar Gouda.

  De kosten voor overnachting bedragen ca. € 50,00 pp, mede afhankelijk van huur lakenpakket, toeslagen voor 1 persoonskamer, ed.

  Opgeven voor het weekend bij martiendevries@planet.nl, bij voorkeur vóór 15 mei.

  De fietsgroep heeft al enkele voorbereidingstochten gereden, mensen met een goede conditie kunnen aan de laatste fietstochten deelnemen (zie elders op website)

  Het gastvrije natuurvriendenhuis Morgenrood ligt op een bosterrein dat behoort tot beschermd Europees Natura 2000 gebied. Het groene complex van 5 ha ligt in het buitengebied van Oisterwijk (N.Br.) en verbindt de Kampina, (bos, heide en beekdalen) met het vennen en bosgebied. Zie ook: https://morgenrood.nivon.nl/