• Fietstocht langlaufende fietsers

  25 mei 2021
 • Het weer was echt Hollands herfstweer op zondag 23 mei….mogelijke buien, wind en hopelijk zon in het vooruitzicht….

  We vertrekken met 9 fietskanjers vanaf Campanile Gouda en langs de A12 via de rand van Waddinxveen naar Moerkapelle….na het passeren van een wildplasser werd er snel een regenjasstop gemaakt….

   

  Vervolgens via Kruisweg dwars door het oude Zoetermeer (rustig, want geen koopzondag o.i.d.) en langs het Westerpark onder A12 en spoor door langs Nootdorp en Dobbeplas (bebossing, dus redelijk beschut tegen de forse wind en inmiddels droog en zonnig) richting Delft.

  Na passage daarvan langs de Zweth en Woudse Droogmakerij/Polder naar de tussenstop op 37km De Hooiberg te ’t Woudt voor koffie en niet te vergeten de Woudtse Plak! Wat was onze Wout blij…heerlijk zo´n zelfgemaakt lekkernij!!

   

  Na deze pauze door de polder naar en door Schipluiden met wind in de rug en door het Abtswoudse Bos naar de Delftse Schie en het dorpje De Zweth (pittig klimmetje over de brug) langs de randen van Berkel en Rodenrijs en Rotterdam en via Hoge Bergse Bos met een extra stopje bij de klimberg van OUTDOOR valley….langs de Zevenhuizerplas en Zevenhuizen weer terug naar Gouda.

   

  De totale afstand (exclusief huis-Campanile v.v.) was 82 km lang.

  Bea en Paul, Chris, Joop, Koos, Martien, Maarten, Petra en Wouter hebben weer genoten…moe maar voldaan allemaal weer veilig thuis….TOPRIT!!

   

  Op naar de volgende oefentocht….en Bennekom…wij zijn er klaar voor!!