• Fijn dat we er weer zijn!

  12 mei 2020
 • Het is wel een beetje onwennig, zo bij aankomst voor de training de eerste keer na de coronastop. Hoe zou het geregeld zijn dat we veilig afstand kunnen houden bij het verzamelen en het sporten? Maar het zag er meteen goed uit, er was een duidelijke routing uitgezet. Eerst nog een keer de regels op een bord, die hadden we al thuis gemaild gekregen. Dan links aanhouden, fiets wegzetten in de stalling, dan kleding wegleggen in de poort, stempelen bij de skishop, en dan rechtsom, eventueel nog even naar het toilet, wel zelf schoon achter laten, en dan snel weer naar buiten verzamelen bij je eigen groep, links de nordic walkers, rechts de hardlopers. Het lijkt al wel een circuitje, duidelijk zo en genoeg afstand, goed geregeld!

   

  Fijn om iedereen weer te zien na 8 weken thuisquarantaine. De groepjes vertrekken netjes na elkaar, ieder een andere kant op. Je merkt al snel dat je conditie toch een deuk opgelopen heeft. We hebben natuurlijk wel meegedaan met de online training, dat ging heel goed zelfs, maar live aanwezig zijn is toch wel anders. Fijn dat we er weer zijn!

   

  Wacht je zelf nog liever even om naar de trainingen te komen, de 5 opgenomen online trainingen blijven beschikbaar. En wil je zelf ook weer komen, check dan eerst even ons coronaprotocol.