• Funpark IJsselweide sponsort LLV Gouda

  23 apr 2018
 • Als je bij een bezoek aan Park IJsselweide (waar tot 1 juli de golfbaan is) per bezoeker een flyer inlevert waar onze naam op staat, krijgt de vereniging 1 euro per flyer gestort op de bankrekening. De flyers liggen bij ons in de skihut. Dus ben je van plan naar het park toe te gaan met een aantal mensen, haal dan eerst flyers op (per persoon 1 flyer) en zet daar de naam van onze vereniging op. En lever die in bij het bezoek.

  De golfbaan wordt omgezet in een park voor leuke uitjes, kinderfeestjes, zakelijke- en familie-events. Oftewel: meer fun!

  Op de golfbaan is al het Jurassic Golf Adventure Park. Dit wordt nu uitgebreid met een goudzoekersdorp Jurassic Mining en met Footgolf, een combinatie van golf en voetbal, waarbij de bal in zo min mogelijk schoten in de hole moet worden gespeeld.

  Tot 1 juli 2018 zal de golfbaan worden onderhouden voor golfers en kan men nog gebruik maken van alle huidige faciliteiten, na 1 juli is Park IJsselweide een Family Entertainment Center met vernieuwende en avontuurlijke activiteiten voor families, bedrijven en events.

  Dus als je een keer een leuk uitje wilt, dan kan je hier terecht en dan kan je er ook nog aan bijdragen dat het park IJsselweide ons sponsort.

  Voor meer info over het park: https://www.jurassicgolf.nl/