• Gezocht: Bardienst coördinator en vrijwilligers voor bardiensten

  18 mei 2017
 • Van de bardienst coördinator verwachten we dat hij/zij:
  . per seizoen het rooster opstelt voor vervulling van de bardienst op woensdagavond, donderdagmiddag en de zaterdag/zondag, eventueel aangevuld met bijzondere activiteiten. Bij het opstellen van het schema wordt rekening gehouden met de voorkeuren van de vrijwilligers.
  . de taakomschrijving onderhoudt van de bardienstmedewerkers en nieuwe vrijwilligers daarin wegwijs maakt. Er is momenteel een goede taakomschrijving beschikbaar.
  . de gedraaide diensten noteert en het daarbij behorende financiele formulier invult en de financiële zaken met de penningmeester afwikkelt.
  . (Samen met bestuur) zoekt naar vrijwilligers om de taak van gastvrouw/gastheer van de Langlaufvereniging te vervullen.
  Van vrijwilligers die bardiensten willen draaien, verwachten we dat ze enkele halve dagen per jaar de bardienst willen vervullen.
  Voor beide functies geldt dat het om werkzaamheden gaat die goed zijn in te plannen. Tenzij er plotseling uitval is van vrijwilligers, dan moet er geïmproviseerd worden. En het biedt mogelijkheden om meer contact te maken met andere leden van de vereniging.
  Heb je interesse, wil je meer informatie, mail dan naar voorzitter@langlauf.nl.