• Gouda Beach Experience: Nordic walken op 2 juli

  24 jun 2017
 •  

  Ook dit jaar wordt de Goudse Markt weer vier dagen omgetoverd tot een zomers stadsstrand met prachtige beachvolley-velden! Een lang weekend vol zand, sport, spel, maar bovenal zomerse gezelligheid! En je kan dit jaar ook nordic walken!

  Op zondag 2 juli doen wij als vereniging ook mee en steunen zo het goede doel dat hiervoor is aangewezen. Je kunt meedoen aan de Nordic Walking stadstour. Onder professionele begeleiding van trainers van LLV Gouda en gidsen van het Goudse Gidsen Gilde leer je hoe Nordic Walking in z’n werk gaat en hoor je interessante feitjes en weetjes over Gouda’s belangrijkste bezienswaardigheden. Voorafgaand aan de stadstour is er een Nordic Walking instructie van een half uur, dus iedereen kan meedoen! 
  Ieder uur start er een nieuwe groep: 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur op de Markt aan de voorzijde van het Oude Stadhuis. 
  De kosten zijn € 5,- p.p. en gaan direct naar het goede doel: Vrienden van het GHZ.
  Via de volgende link kan je je opgeven voor de clinic en wandeling:
  http://www.grandcanyon.nl/events/nl/aanmelden/Gouda_Beach_Experience_Nordic_Walking
  Tevens kun je (geheel vrijwillig) een bijdrage storten aan Vrienden van het GHZ.
  Alle opbrengsten van deze activiteit gaan naar Vrienden van het GHZ en zullen worden gebruikt voor de aanschaf van Nordic Walking sets voor patiënten die revalideren van kanker.