• Groepsuitjes

 • grote header-19-fvv.jpg
 • Onze prachtige baan biedt veel mogelijkheden. Je kunt bij ons een familie-uitje organiseren. Je verjaardag vieren, en dat is niet alleen voor kinderen! 

  Biatlon: uitdagend en fun!
  Langlaufen in combinatie met schieten (biatlon) kan ook geoefend worden. We hebben hiervoor lasergeweren. Je leert liggend en staand schieten en als dat lukt ga je het onder druk doen: eerst een stuk langlaufen en dan proberen raak te schieten. Dat is écht een uitdaging!

   

  Bedrijfsuitjes
  Ga je als bedrijf met het hele personeel een weekend langlaufen? Wij bereiden hen voor! De beginselen van het langlaufen en afdalen en remmen. Zo stapt iedereen met veel plezier op de ski’s in de echte sneeuw. Leg je vraag voor en wij zoeken een passende oplossing!


  Weekendclinics

  Als je van vér komt met je familie of groep dan is het te overwegen op zaterdag en zondag clinics te volgen en te overnachten in Gouda. Er zijn diverse leuke hotels in de omgeving. Gouda is een leuke stad om een weekend door te brengen.  Hit geldt wel voor mensen die beschikken over een goede conditie. Bijvoorbeeld doordat zij minimaal vijf uur per week sporten.

  In de zomer
  Ook ’s zomers zijn er cursussen/clinics mogelijk op rolski´s of cross skates/skikes, of nordic walking.

   

  Stel je vraag!
  Heb je interesse? Je wensen en vragen kan je het beste aan cursus@langlauf.nl voorleggen. Vermeld ook je telefoonnummer, dan kunnen we telefonisch overleggen over je wensen.