• Het baanleggen wordt vervolgd op 28 september

    3 sep 2017
  • Het langlaufseizoen gaat bijna weer van start maar daarvoor moeten we natuurlijk wel eerst onze langlaufbaan neer leggen. Op donderdag 28 september vanaf 9 uur gaan we met zoveel mogelijk mensen door met het leggen van de matten. Ook op vrijag 29 september ben je vanaf 9.00 uur welkom. De dagen tot 1 oktober kunnen we alle hulp gebruiken. Vooral in het weekend van 30 september -1 oktober kunnen we veel hulp gebruiken. Hoe meer mensen ons komen helpen, al is het maar een uurtje, hoe eerder we klaar zijn. Meld je daarom aan bij Martien de Vries (martiendevries@planet.nl) of Norbert Sedee (baan@langlauf.nl). Ook ligt er een inschrijfformulier op de bar in de skihut.

    We rekenen op jullie! 

    Inmiddels is op 17 september een aantal leden al gestart met de voorbereidingen voor het baanleggen. In het eerste weekend is er al heel veel gebeurd. De helft van de matten ligt al op de goede plek.

    De 'mattenopslag' is ontmanteld en de ondermatten van enkele loipes zijn uit de container gereden naar hun plaats op het buitenterrein. Verrassend was dat Cees de Koning zeer fraaie metalen kastjes voor de biatlon had gemaakt. Die kunnen de komende seizoenen goed van pas komen!