• Inschrijven voor een langlaufclinics in februari nog mogelijk.

  9 jan 2019
 • Er zijn in februari nog clinics. Dit zijn lessen van 2 uur.

  Kosten

  Voor niet-leden is de prijs € 45,- inclusief toegang tot de baan en gebruik van ski’s, stokken en schoenen. Leden krijgen korting. Data in februari: Op 2 (volgeboekt), 3 (volgeboekt), 9, 10 en 16 februari.

   

  Voordeel van een clinic
  Als je twee clinics volgt, bijvoorbeeld op zaterdag en zondag in één weekend, heb je bijna een complete cursus te pakken. Zo kan je in een of twee weekenden heel veel langlaufervaring opdoen. 

   

  Goede conditie
  Voor een clinic moet je beschikken over een goede conditie. Twee uur achter elkaar is pittig! Bereid je (been)spieren alvast voor op de inspanning van het langlaufen en het afdalen van de heuvels. Kies alleen voor twee clinics in één weekend als je écht een goede conditie hebt. Anders is het verstandig om een week tussen de lessen te houden!

   

  Specials

  Heb je interesse in verdieping op één onderdeel, bijvoorbeeld diagonaalpas - ook heuvelop, dubbelstok mét beenafzet of bochten en remmen, geef dit dan aan bij het aanmelden voor een clinic. Dan kunnen we bij voldoende aanvraag een special geven: met video-analyse. Zo zet je de puntjes op de i van je techniek! 

   

  Inschrijven
  Inschrijven voor de clinics graag via de website. Iinschrijving voor de 3e cursusserie is gesloten. Eventuele vragen kan je stellen aan cursus@langlauf.nl, Riekje de Vries.

   

   

  Meer informatie, ook over speciale lessen vind je op deze site onder het tabblad Langlaufen.