• Inschrijven clinics in 2018 nog beperkt mogelijk; meld je aan voor een langlaufcursus of -clinic in 2019

  9 dec 2018
 • Er zijn in december clinics gepland voor 9, 15 (volgeboekt), 16 en 22 december.  Dit zijn lessen van 2 uur. Voor niet-leden is de prijs € 45,- inclusief toegang tot de baan en gebruik van ski’s, stokken en schoenen. Leden krijgen korting. Meer clinics volgen in februari: Op 2, 3, 9, 10, 16 en 17 februari.

   

  Voordeel van een clinic
  Als je twee clinics volgt, bijvoorbeeld op zaterdag en zondag in één weekend, heb je bijna een complete cursus te pakken. Zo kan je in een of twee weekenden heel veel langlaufervaring opdoen. Een goede conditie is wel noodzakelijk!

   

  Specials

  Heb je interesse in verdieping op één onderdeel, bijvoorbeeld diagonaalpas - ook heuvelop, dubbelstok mét beenafzet of bochten en remmen, geef dit dan aan bij het aanmelden voor een clinic. Dan kunnen we bij voldoende aanvraag een special geven: met video-analyse. Zo zet je de puntjes op de i van je techniek! 

   

  Cursussen


  Vanaf 5 januari starten er weer de cursussen langlaufen. Zowel op de zaterdag, zondag als op de woensdagavond worden cursussen gegeven. Je hebt op een van deze dagen les op vijf achtereenvolgende weken. 

   

   

   

   


  Start in januari
  Serie 3 start op zaterdag 5, zondag 6, dan wel woensdagavond 9 januari. De cursussen op zaterdag en zondag starten in principe in de ochtend. Afhankelijk van het aantal cursisten kunnen ze nog tot in het begin van de middag doorlopen.
  Een cursus langlaufen bestaat uit 5 lessen van een uur. De lessen zijn in achtereenvolgende weken steeds op dezelfde dag en tijd. In alle series worden cursussen gegeven voor zowel beginners als gevorderden.  Kosten
  De cursusprijs voor niet-leden is € 105,-; dit is inclusief toegang tot de baan en gebruik van ski’s, stokken en schoenen. Leden krijgen korting.

   

   

   

  Inschrijven
  Inschrijven voor de cursussen graag via de website of op de open dag van 2 december. Na 23 december sluit de inschrijving voor de 3e cursusserie! Eventuele vragen kan je stellen aan cursus@langlauf.nl, Riekje de Vries.

   

  Open dag
  Op de open dag van 2 december is er tussen 12.00 en 15.00 uur gelegenheid een kennismakingsles te volgen van 40 minuten (€ 7,00 pp; kinderen € 4,00 pk). Laatste startmogelijkheid is 14.30 uur.
  Voor deelname aan open dagen is opgave vooraf niet nodig; voor deelname aan een cursus wel (via de website of tijdens de open dag).

   

   

  Meer informatie, ook over speciale lessen vind je op deze site onder het tabblad Langlaufen.