• Inschrijven langlaufcursus of -clinic

 • Op het vervolgscherm vul je je verdere persoonsgegevens in. Graag voor ieder persoon een formulier invullen. Heb je vragen over de inschrijving mail dan naar cursus@langlauf.nl

 • Doe je voor het eerst een cursus bij ons, doe dan eerst mee aan een proefles. Dan kunnen we je beter indelen in een cursusgroep van een passend niveau.

 • We houden rekening met je voorkeurstijd, maar om je in te delen in een groep van een passend niveau zal dat niet altijd lukken, dus houd genoeg tijd vrij in je agenda gedurende de hele cursus.

 • Wij houden de volgende gegevens van leden en relaties bij:

  Relaties: roepnaam, achternaam, voorletters, geslacht, geboortedatum, huisadres (Straatnaam, nummer, postcode, woonplaats), telefoonnummer(s) (vast en/of mobiel), e-mail adres, partner van (als die ook een relatie met LLV Gouda heeft), geschiedenis welke cursussen gevolgd zijn, relatie/lid sinds, te betalen cursusgeld.

  Leden: zie boven, plus bondslid of clublid NSkiV of skishopper, lidnummer LLVG, relatiecode SportLink, lidnummer NSkiV, bankrekeningnummer, te betalen contributie, trainingsgroep (indien van toepassing) langlauf, conditie, NW en vrijwilligersfunctie.

  Veelgestelde vragen

 • Foto's en filmpjes

  We gebruiken foto’s en filmpjes op de website en in de nieuwsbrief en we maken posters, flyers en dergelijke. Aan het karakter van onze vereniging is dit gebruik van beeldmateriaal onlosmakelijk verbonden.

  Leden en relaties die niet met een foto of filmpje op de website of elders willen, kunnen dit melden door een mail te sturen naar secretaris@langlauf.nl of kunnen dit bij indiening van het inschrijfformulier aangeven.

   

  Zie voor verdere informatie onze privacyverklaring.