• Kras reizigers

 • Heb je een langlaufreis geboekt bij Kras?

  Bereid je dan goed voor op deze reis door in Nederland al langlauflessen te volgen. Dat kan bij Langlaufvereniging Gouda. Wij hebben een mooie borstelbaan met diverse loipes en heuvels waar je alle langlauftechnieken kunt oefenen. De borstelbaan is geschikt voor elk niveau, zowel beginners als geoefende langlaufers kunnen op de baan op hun eigen niveau aan de slag.

   

  Als je geboekt hebt bij Kras, dan krijg je bij ons 5% korting op een cursus als je die voor 1 januari 2020 bij ons volgt.

   

  Bij het lesgeld inbegrepen zit het gebruik van langlaufski’s, -stokken en -schoenen die wij ter beschikking stellen. We raden af om eigen materiaal op de baan te gebruiken. Makkelijke kleding en handschoenen zorg je zelf voor.

   

  We hebben de grootste langlaufbaan van Nederland, toch is er een grens aan de hoeveelheid cursisten die we les kunnen geven. Boek dus tijdig als je een cursus bij ons wilt doen. Opgeven voor een cursus kan vanaf 1 juli 2019. Gebruik onderstaand inschrijvingsformulier voor de kortingsactie.

 • Inschrijven langlaufcursus Kras