• Word jij langlaufinstructeur?

  3 mei 2021
 • Heb jij wel eens gedacht dat je het leuk zou vinden om langlaufles te geven? Er start binnenkort een opleiding bij de Nederlandse Ski Vereniging.

  De opleiding is gericht op lesgeven in Nederland en bestaat uit 2 delen: niveau 2 is een opleiding tot begeleider, een begeleider staat altijd onder toezicht van leraren. De opleiding besteedt aandacht aan minimaal 2 verschillende ondergronden (asfalt, matten, sneeuw). Een gedeelte van deze opleiding gaat via e-learning. Niveau 3 leidt op tot instructeur met daarin ook een sneeuwweek. Daarnaast wordt er stage gelopen bij een vereniging.

   

  Eigen vaardigheid
  Vaardigheid op ski’s én rolski’s is nodig. Wij zorgen ervoor dat je niveau voldoende is om aan de opleiding mee te kunnen doen.

   

  Begeleiding
  Je maakt gelijk deel uit van ons instructeursteam en doet mee aan hun wekelijkse training. Je wordt door hen begeleid en leert zo al veel over lesgeven en technieken.

   

  Iets voor jou?
  Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om les te geven en dat je bereid bent tijd te investeren in een ontzettend fijne vereniging. Heb je interesse? Neem contact op met Cor Witteman, via activiteiten@langlauf.nl