• Heb je al een licentie van de NSkiV?

  13 jan 2020
 • Om mee te kunnen doen aan nationale langlaufwedstrijden van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) heb je een wedstrijdlicentie nodig. Hieronder wat info:

   

  Waarom heb ik een licentie nodig?

  Je hebt een wedstrijdlicentie nodig om deel te kunnen nemen aan nationale wedstrijden in de sneeuw, zoals de NK-wedstrijden tijdens het Noords Festival in St. Ullrich am Pillersee of het NK marathon klassiek in Oberhof, onderdeel van de Rennsteig. De licentie geldt ook voor rolskiwedstrijden die de NSkiV organiseert. Zodra je een licentie aanvraagt, word je geregistreerd als actieve sporter en kunnen de wedstrijdorganisatoren aan de hand van jouw gegevens startlijsten en uitslagenlijsten publiceren. Je gegevens worden ook gebruikt om behaalde wedstrijdpunten te registreren en nationale ranglijsten te publiceren.

   

  Soort licentie

  Je kunt via de NSkiV de gratis Nationale licentie langlauf aanvragen. Op de website staat alle informatie

  Meer info staat ook bij de wedstrijdinformatie van het Noords Festival  Wat heb je nodig bij je aanvraag?
  Je hebt je lidnummer nodig van de NSkiV, dat staat op het pasje dat je begin vorig jaar hebt ontvangen. Daarnaast kan je een profielfoto uploaden en word je gevraagd een scan van je paspoort te uploaden.

  Op basis van je aanvraag wordt je profiel aangemaakt. In dit profiel komen jouw uitslagen te staan op moment dat je hebt deelgenomen aan wedstrijden.