• Lidmaatschap

 • Het lidmaatschapsjaar van Langlaufvereniging Gouda loopt van 1 juli t/m 30 juni. Aanmelden kan via deze website, afmelden kan door vóór 1 juli een mail te sturen naar secretaris@langlauf.nl

   

  Contributie
  Leden betalen een (relatief laag) basis bedrag en betalen daarnaast voor deelname aan reguliere cursussen, clinics en trainingen. Leden kunnen daarnaast kosteloos deelnemen aan diverse activiteiten. Bij aangaan van het lidmaatschap wordt eenmalig inschrijfgeld gerekend.  Hiermee streven wij ernaar leden te krijgen die écht langdurig deel willen uitmaken van onze vereniging. 

  Innen contributie
  De contributie wordt jaarlijks in de ledenvergadering vastgesteld. Daarna wordt de contributie via een automatische incasso geïnd. Dit gebeurt eind september. Leden die geen machtiging afgeven voor automatische incasso ontvangen een rekening. Hiervoor wordt een bedrag van 10 euro in rekening gebracht voor de extra verwerkingshandelingen. Dit geldt ook voor de leden die gedurende het verenigingsjaar lid worden. 

  Andere tarieven
  Wil je het hele seizoen meedoen aan langlaufactiviteiten, dan koop je aan het begin een baanabonnement. Daarnaast betaal je voor de cursussen, trainingen en clinics waaraan je mee wilt doen.  

  Strippenkaart
  Bij deelname aan cursussen en clinics krijgen leden (aanzienlijke) korting. Voor deelname aan de diverse trainingen (langlaufen, nordic walking, nordic sports en hardlopen) zijn strippenkaarten verkrijgbaar. Je kan het bedrag pinnen in de skihut. 

  Baanabonnement
  Leden kunnen een baanabonnement kopen waarmee ze het gehele seizoen onbeperkt toegang hebben tot de baan inclusief gebruik van ski’s, stokken en schoenen. Je kan het bedrag pinnen in de skihut. 

  NSkiV
  Leden van de Langlaufvereniging Gouda worden tevens clublid van de Nederlandse Skivereniging. Ze betalen hiervoor een aparte bijdrage.
   

  Lidmaatschap biedt méér
  Voor leden van de vereniging biedt de vereniging veel extra’s. Langlauf- en rolskitrainingen. Hardlopen, nordic walken, coretrainingen. Fietsprogramma’s voor tour- en racefietsen én mountainbikes. Weekenden en verenigingsreizen. Je kunt bij ons het hele jaar buiten sporten en je voorbereiden op de winter(sport). Welkom! 

  Daarnaast kan je je aansluiten bij een van de vele werkgroepjes die de verreniging rijk is. Klus je graag? We hebben een klusteam. Ook is er een team bardienst. Enkele keren per jaar achter de bar als gastvrouw/-heer zorgen ervoor dat je veel leden leert kennen. Ook hier ben je welkom!

 • Volwassenenfonds Sport: iedereen kan meedoen!

  Per 1 januari 2021 is het mogelijk dat inwoners van Gouda die rond moeten komen met een minimum inkomen deelnemen aan sporten bij een Goudse sportvereniging. De Gemeente heeft zich aangesloten bij het landelijke Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Zowel huidige leden van de vereniging als nieuwe leden kunnen zich aanmelden voor deelname aan deze regeling. De maximale vergoeding is € 250,00.

  Belangstellenden kunnen daarmee het hele jaar deelnemen aan conditietrainingen, activiteiten en enkele cursussen. Het pakket kan variëren per deelnemer. De regeling geldt vooralsnog tot 1 juli 2022.

   

  Informatie over de regeling (voorwaarden en procedure) is te vinden op de website van het Volwassenenfonds. Belangstellenden dienen zich te wenden tot één van de genoemde intermediairs. Vanuit het bestuur is de secretaris de eerste contactpersoon.
  De regelingen worden toegelicht in de volgende links:

  https://www.sportpuntgouda.nl/sport-activiteiten/volwassenenfonds-sport-cultuur en https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/gouda/

   

 • Privacy

  De volgende gegevens van leden en relaties houden we bij:

  Relaties: roepnaam, achternaam, voorletters, geslacht, geboortedatum, huisadres (Straatnaam, nummer, postcode, woonplaats), telefoonnummer(s) (vast en/of mobiel), e-mail adres, partner van (als die ook een relatie met LLV Gouda heeft), geschiedenis welke cursussen gevolgd zijn, relatie/lid sinds, te betalen cursusgeld.

  Leden: zie boven, plus bondslid of clublid NSkiV of skishopper, lidnummer LLVG, relatiecode SportLink, lidnummer NSkiV, bankrekeningnummer, te betalen contributie, trainingsgroep (indien van toepassing) langlauf, conditie, NW en vrijwilligersfunctie.

  We gebruiken foto’s en filmpjes op de website en in de nieuwsbrief en we maken posters, flyers en dergelijke. Aan het karakter van onze vereniging is dit gebruik van beeldmateriaal onlosmakelijk verbonden.  Leden die niet met een foto of filmpje op de website of elders willen, kunnen dit melden door een mail te sturen naar secretaris@langlauf.nl of kunnen dit bij indiening van dit formulier aangeven.

   

  Zie voor verdere informatie onze privacyverklaring.

 • Nederlands Skivereniging

  De Langlaufvereniging is aangesloten bij de Nederlandse Skivereniging, de koepelorganisatie voor alle wintersporten. Alle leden van de langlaufvereniging zijn automatisch ook clublid van de Nederlandse Skivereniging.

  Een clublid is iemand die lid is van een vereniging aangesloten bij de NSkiV.  “Gewone” leden van de NSkiV ontvangen verschillende voordelen zoals het magazine, de ledenvoordelen, etc. Zie de informatiepagina van NSkiV voor de (meest actuele) voordelen: https://www.wintersport.nl/vereniging/lidmaatschap

   

  De Skivereniging verzorgt de opleiding van langlauf-rolski instructeur, die alle trainers van de langlaufvereniging gevolgd hebben. Tevens zorgt de skivereniging voor aansluiting met de wedstrijdsport en het biedt een platform voor contact en samenwerking met andere langlauf- en rolski verenigingen.

  Elk jaar worden de Nederlandse kampioenschappen langlaufen georganiseerd tijdens het Noords Festival.

   

  Daarnaast biedt de aansluiting bij de Skivereniging de mogelijkheid om subsidie aanvragen te doen bij het Sportstimuleringsfonds. De afgelopen jaren is vanuit dit fonds subsidie ontvangen voor oa. stimuleren van jeugd, aanschaf AED apparatuur, inzet van beeldanalyse bij langlauflessen en trainingen.