• Lidmaatschap

 • Het lidmaatschapsjaar van Langlaufvereniging Gouda loopt van 1 juli t/m 30 juni. Aanmelden kan via deze website, afmelden kan door vóór 1 juni een mail te sturen naar secretaris@langlauf.nl

   

  Contributie
  Leden betalen een (relatief laag) basis bedrag en betalen daarnaast voor deelname aan reguliere cursussen, clinics en trainingen. Leden kunnen daarnaast kosteloos deelnemen aan diverse activiteiten.

   

  Strippenkaart
  Bij deelname aan cursussen en clinics krijgen leden (aanzienlijke) korting. Voor deelname aan de diverse trainingen (langlaufen, nordic walking, nordic sports en hardlopen) zijn strippenkaarten verkrijgbaar.

   

  Baanabonnement
  Leden kunnen een baanabonnement kopen waarmee ze het gehele seizoen onbeperkt toegang hebben tot de baan inclusief gebruik van ski’s, stokken en schoenen.

   

  Leden van de Langlaufvereniging Gouda worden tevens clublid van de Nederlandse Skivereniging. Ze betalen hiervoor een aparte bijdrage.

   

  Lidmaatschap biedt méér
  Voor leden van de vereniging biedt de vereniging veel extra’s. Langlauf- en rolskitrainingen. Hardlopen, nordic walken, coretrainingen. Fietsprogramma’s voor tour- en racefietsen én mountainbikes. Weekenden en verenigingsreizen. Je kunt bij ons het hele jaar buiten sporten en je voorbereiden op de winter(sport). Welkom!

 • Nederlands Skivereniging

  De Langlaufvereniging is aangesloten bij de Nederlandse Skivereniging, de koepelorganisatie voor alle wintersporten. Alle leden van de langlaufvereniging zijn automatisch ook clublid van de Nederlandse Skivereniging. Leden kunnen daarmee gebruik maken van voordelen die het lidmaatschap van de Skivereniging biedt.

   

  De Skivereniging verzorgt de opleiding van langlauf-rolski instructeur, die alle trainers van de langlaufvereniging gevolgd hebben. Tevens zorgt de skivereniging voor aansluiting met de wedstrijdsport en het biedt een platform voor contact en samenwerking met andere langlauf- en rolski verenigingen.

  Elk jaar worden de Nederlandse kampioenschappen langlaufen georganiseerd tijdens het Noords Festival.

   

  Daarnaast biedt de aansluiting bij de Skivereniging de mogelijkheid om subsidie aanvragen te doen bij het Sportstimuleringsfonds. De afgelopen jaren is vanuit dit fonds subsidie ontvangen voor oa. stimuleren van jeugd, aanschaf AED apparatuur, inzet van beeldanalyse bij langlauflessen en trainingen.