• Afgelast: Uitnodiging aan onze nieuwe leden: kennismakingslunch op 22 maart

  14 mrt 2020
 • Helaas hebben we moeten besluiten om de lunch op 22 maart niet te laten doorgaan, gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus. We hopen de lunch in september te houden en zullen je dan opnieuw uitnodigen.


  Had je gepland om mee te doen aan een proefles rolskiën of nordic walking, laat dit dan weten. We zullen op een later moment een proefles organiseren en daarop volgend eventueel een cursus rolskiën/nordic walken.

   

   

  Ben je dit seizoen lid geworden van onze vereniging? Dan ben je van harte welkom op de kennismakingslunch op zondag 22 maart. Het bestuur maakt graag persoonlijk met je kennis. Je bent, samen met je partner,  om 11.00 uur welkom in de skihut.

   

   

  Wij horen graag je verhalen

  Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen in de sneeuw en hoe je de langlauflessen vond. Misschien heb je nog tips voor ons? Zo horen we uit eerste hand hoe we het als vereniging beter of anders kunnen doen. En we willen je vertellen over de activiteiten die we 's zomers organiseren.

   

  Tijdens een lekkere lunch komen we met elkaar in gesprek en leren we elkaar beter kennen.


  Eet je mee?

  Wij vinden het leuk als je komt/jullie komen! Laat uiterlijk 16 maart weten of je komt. Mail naar secretaris@langlauf.nl


  Zomerstartdag
  We nodigen je ook uit om na de lunch mee te doen aan de ‘zomerstartdag’. Je kunt uitproberen of rolskiën iets voor je is, of nordic walking. We organiseren hier in het voorjaar cursussen voor. Heb je nu al interesse? Mail dan naar activiteiten@langlauf.nl. De zomerstartdag begin om 13.30 uur.

   

  Graag tot 22 maart in de skihut!