• Maak kennis met nordic walken en rolskiën op zondag 24 maart

  8 mrt 2024
 • Langlaufvereniging Gouda biedt diverse Noordse sporten aan: naast langlaufen ook rolskiën en nordic walken. Beide zijn oorspronkelijk begonnen als zomertraining voor het langlaufen, maar worden nu als zelfstandige sport beoefend. Ook dit is Langlaufvereniging Gouda!

   

  Wandelen is populair op dit moment. Nordic walken is een heel actieve manier van wandelen. En wil je het nog een beetje intensiever? Probeer dan onze nordic sports training! Die lijkt wat op een ‘bootcamp’. Of doe mee met een hardlooptraining, voor elk wat wils!

   

  Of bereid je alvast voor op komende winter en leer nu rolskiën, zodat je in het najaar direct aan de slag kan op onze langlaufbaan.

   

  We geven korte rolski- en nordic walking-cursussen voor beginners. Ook zijn er wekelijks trainingen vanuit De Skihut in het Groenhovenpark, en wordt er regelmatig een tocht rond Gouda georganiseerd.

   

  Op zondag 24 maart ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt dan een kennismakingsles rolskiën, nordic walken, nordic sports of hardlopen volgen van 45 minuten en je krijgt informatie over ons aanbod aan cursussen en trainingen. De les is bedoeld als kennismaking, om te proeven of dit iets voor je is. En als het naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus. Vooraf aanmelden is nodig. Een redelijke conditie is nodig om deel te kunnen nemen.

   

  Tijdstip: zondag 24 maart van 13.30 tot 15.30 uur, aanmelden is nodig

  Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

  Kosten rolskiën: € 10 per les voor volwassenen, € 5 voor jeugd (10 tot 18 jaar)

  Kosten nordic walken, nordic sports en hardlopen: € 5

   

  Cursussen: In april start weer een serie rolski-cursussen en nordicwalking-cursussen voor beginners, 3 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. We hebben een breed aanbod aan proeflessen, cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

  Inschrijven proeflessen