• Maak kennis met nordic walken en rolskiën op zondag 26 maart

  21 mrt 2023
 • Langlaufvereniging Gouda biedt diverse Noordse sporten aan: naast langlaufen ook rolskiën en nordic walken. Beide zijn oorspronkelijk begonnen als zomertraining voor het langlaufen, maar worden nu als zelfstandige sport beoefend. Ook dit is Langlaufvereniging Gouda!

   

  Wandelen is populair op dit moment. Nordic walken is een heel actieve manier van wandelen. Nordic walken is dé ideale manier om lekker actief in de buitenlucht aan je conditie te werken! En wil je het nog een beetje intensiever? Probeer dan onze nordic sports training!

  Of bereid je alvast voor op komende winter en leer nu rolskiën, zodat je in het najaar direct aan de slag kan op onze langlaufbaan.

   

  We geven korte rolski- en nordic walking-cursussen voor beginners. Ook zijn er wekelijks trainingen vanuit De Skihut in het Groenhovenpark, en wordt er regelmatig een tocht rond Gouda georganiseerd.

   

  Op zondag 26 maart ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt dan een kennismakingsles rolskiën of nordic walking volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus.

  Vooraf aanmelden is verplicht. Er is maar beperkt plaats dus schrijf je bijtijds in!

   

  Tijdstip: zondag 26 maart van 13.00 tot 15.00 uur, aanmelden verplicht
  Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

  Kosten rolskiën: € 10 per les voor volwassenen, € 5 voor jeugd (10 tot tot 18 jaar)

  Kosten nordic walken: € 5

  Bestaande leden 50% korting.

   

  Cursussen: In april start weer een serie rolski-cursussen en nordicwalking-cursussen voor beginners, 3 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. We hebben een breed aanbod aan proeflessen, cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

  Inschrijven proefles