• Midzomerwandeling zaterdagavond 23 juni

  5 jun 2018
 • Op zaterdag 23 juni om 20.00 uur is de midzomerwandeling van de Langlaufvereniging. Dit keer weer bij Kijkduin, maar we lopen wel een andere route dan de afgelopen jaren. Vertrek uit Gouda vanaf de Parkeerplaats Groenheuvel om 19.15 uur.

  We lopen -hopelijk in de avondzon- gedurende ruim 2 uur een mooie route. Wandelaars/nordicwalkers en hardlopers kunnen elkaar op verschillende punten treffen. Na afloop drinken we iets lekkers wat een van ons in de auto meeneemt.

  Wil je op eigen gelegenheid naar Kijkduin rijden, dan kan dat ook. We parkeren op de Machiel Vrijenhoeklaan ongeveer tegenover restaurant de Haagsche Beek. Dus wees daar dan om 8 uur, zodat we gezamenlijk kunnen vertrekken. 

  Aanmelden
  Graag even aanmelden bij voorzitter@langlauf.nl als je mee gaat. En geef dan ook aan of je eigen vervoer hebt of het liefst wilt meerijden. Ook als je op eigen gelegenheid naar Kijkduin rijdt, dan graag aanmelden bij voorzitter@langlauf.nl. Je kan ook in de skihut je naam op de lijst zetten in plaats van aanmelding per mail.