• Nieuwe bestuursleden benoemd

  7 okt 2019
 • In de algemene ledenvergadering van 6 oktober jl is ingestemd met de benoeming van 2 nieuwe bestuursleden. Wim Bresser wordt onze nieuwe penningmeester en Dirk Rompel bestuurslid PR. Beiden hebben zich voorgesteld in de vergadering. Wim is pas een jaar lid bij ons, is al vrijwilliger en heeft ja gezegd toen Bea hem vroeg om penningmeester te worden. Dirk is al jaren actief als vrijwilliger, hij is de webmaster van onze website.

  Ari van den Hoogen is in de ALV afgetreden als penningmeester. Dit was op zijn verzoek. We bedanken Ari voor zijn betrokkenheid, gedrevenheid en grote inzet als penningmeester in het afgelopen seizoen.

  We zijn blij met de versterking van het bestuur. Echter er is nog steeds een vacature. Wil je meedoen, laat het weten aan het bestuur. We willen graag weer voltallig worden.

  In de ALV is verder verslag gedaan door de kascontrolecommissie. Ze waren zeer complimenteus over de financiele administratie van het afgelopen seizoen en kwamen met nog wat suggesties voor de toekomst.

  Ook is besloten in de ALV dat we de komende jaren gaan reserveren voor het vervangen van bindingen en schoenen vanwege het uitfaseren van de huidige bindingen door de fabrikanten.

  Cees de Koning is van harte bedankt voor meer dan 20 jaar klussen bij onze vereniging. Hij stopt hier nu mee, zal af en toe nog wel even komen kijken naar hoe zijn opvolgers het klussen aanpakken. Cees, bedankt voor al het werk dat je bij ons hebt gedaan!