• Een sportief en gezond 2022!

  2 jan 2022
 • Het jaar 2021 eindigde zoals het begon:

  Lesgeven aan groepjes van 2, geen conditie- en nordicwalking-trainingen en bijna alles doen in de buitenruimte. En toch ………….hebben we veel  gedaan dit jaar: De baan is afgebroken en weer opgebouwd, we hebben grote trainingsgroepen op de baan en de eerste en tweede cursusserie van het nieuwe seizoen waren erg goed gevuld, we konden weer veel nieuwe mensen begroeten, er is lesgegeven aan 14 schoolgroepen, evenementen als Special Olympics en de Wintertriatlon waren een succes, er is een nieuwe groep deelnemers aan de nordicwalking-trainingen én er zijn nieuwe vrijwilligers. Nieuwe aspirant-trainers, nieuwe mensen voor de bardienst, ondersteuning voor de PR. Alle hulp van de leden om taken te doen wordt gewaardeerd.

  We hebben dit  jaar extra geïnvesteerd in materiaal.  We kochten een nieuwe opslagcontainer, nieuwe matten om het skaten te promoten, de skihut werd grotendeels aan de buitenzijde geverfd en kunstenaar Moretti  maakte een prachtig sneeuwlandschap in de nok van de Skihut. Doel van de investeringen is om de vereniging toekomstbestendig te maken, uitdagend om te sporten en aantrekkelijk om te verblijven en mensen te ontmoeten.

  Het afgelopen jaar zijn ons helaas ook enkele trouwe leden ontvallen. We denken vandaag aan hen en wensen hun partners en familieleden sterkte toe.

  Enkelen hebben ook hun zeer actieve sportcarrière moeten beëindigen door fysieke beperkingen. Jammer, we hopen contact te houden, want vriendschap houdt  niet op bij het hek van de vereniging.

  Mensen ontmoeten en begroeten  was ook gepland voor de nieuwjaarsbijeenkomst. We rekenden op circa 100 mensen en hadden een leuk spelprogramma voor ogen, maar het wordt take-away, sporten en praten met 2, even zwaaien en weer omdraaien. Niettemin weet ik zeker dat ook dit evenement weer in ons geheugen zal worden opgeslagen als een “bijzonder evenement” van een vereniging waar het  goed toeven is.

   

  Het bestuur wenst u een heel goed jaar toe!

  Martien, Do, Wim, Stephan, Petra, Dirk en Norbert