• Kom nordic walken. Nu ook op donderdagmiddag!

  5 apr 2021
 • Bewegen is goed. Sportief bewegen is beter! Wandelen is populair op dit moment. Nordicwalken is een heel actieve manier van wandelen. Nordicwalken is de ideale manier om lekker actief in de buitenlucht aan je conditie te werken!

  Bij nordicwalken worden ook de spieren in het bovenlichaam gebruikt. Door het gebruik van de stokken gaan we actiever lopen, wordt het lichaam beter uitgestrekt, lopen we stabieler en kunnen we langere stukken lopen zonder moe te worden.

   

  Bij Langlaufvereniging Gouda worden korte cursussen gegeven. Tevens worden er wekelijks nordicwalken-trainingen verzorgd op maandag- en woensdagavond vanuit De Skihut in het Groenhovenpark, nu ook op donderdagmiddag van 12.00 tot 13.15 uur (voorlopig als proef tot juni 2021).

  En er wordt maandelijks een tocht buiten Gouda georganiseerd, check de agenda.

   

  De cursussen en trainingen staan onder leiding van een gediplomeerde instructeur; het lopen wordt gecombineerd met coördinatie-oefeningen, tempowisselingen en rek- en strekoefeningen. Verder is het stimulerend en gezellig om met elkaar te lopen!

   

  Wil je een beginnerscursus doen, schrijf je dan in voor 3 lessen van 1,25 uur in april: maandag 12, 19 en 26 april van 19.30-20.45 uur. Andere dagen in overleg.

   

  Langlaufvereniging Gouda biedt diverse Noordse sporten aan: naast langlaufen ook rolskiën en nordic walken. Beide zijn oorspronkelijk ontstaan als zomertraining voor het langlaufen, maar worden nu als zelfstandige sport beoefend.

 • Inschrijven cursus