• Training nordicwalken op donderdag start 15 oktober

  3 okt 2020
 • We gaan weer een start maken met een training nordicwalken overdag en wel op de donderdagmiddag van 12.15 tot 13.30 uur; bij voldoende belangstelling tot einde winter, daarna kijken we weer.  Van een aantal mensen hebben we al een positieve reactie gehad.

   

  In deze tijd van Corona hebben meer mensen behoefte om op veilige manier met elkaar te sporten. Verder biedt deze training ook gelegenheid om mee te doen voor mensen die door een ‘blessure’ tijdelijk een achterstand hebben opgelopen en willen werken aan hun conditie. Er kan dus duidelijk verschil in tempo zitten in deze training, maar we gaan ons best doen het programma zo in te richten dat iedereen aan z’n trekken kan komen: de een niet teveel, de ander niet te weinig. Het feit dat het licht is en het een kleine groep zal zijn helpt daarbij.

   

  We starten op donderdag 15 oktober as. Laat ons weten of je belangstelling hebt om mee te gaan doen (via cursus@langlauf.nl, tav  Riekje de Vries). En natuurlijk ben je ook welkom als je gewoon een keer mee wil lopen i.p.v. of aanvullend op de avondtrainingen.

  De strippenkaart nw/of conditietraining is van toepassing (trainingen zijn alleen voor leden).
  We starten altijd vanaf de skihut.

   

  Voor meer info of vragen: Riekje de Vries, cursus@langlauf.nl