• Nu al reserveren voor verenigingsreis St. Ulrich, 27 januari t/m 3 februari 2018

  17 apr 2017
 • De keuze voor St. Ulrich is vooral bepaald door de volgende factoren: Sneeuwzekerheid, zoeken in de buurt van de plaats waar het NK langlaufen wordt gehouden, langlaufmogelijkheid op verschillende niveaus en bij voorkeur transfer met een nachtbus naast het particulier vervoer.

  Bijgaand een link naar dat hotel en het langlaufgebied. Het hotel ligt in het centrum en het langlaufen kan op 100 tot 150 meter vanaf het hotel beginnen.
  Het is mogelijk (mits zeer tijdig aangegeven) om ook dagen extra te reserveren. De prijs voor halfpension is vastgesteld op € 63,50 pppn. Voor éénpersoonskamers is de toeslag 20%. Er kan zowel met eigen vervoer gereden worden of met de bus-nachtpendel.

  Bijgaand de links: Hotel PillerseehofLanglaufgebied (met dank voor het overzicht aan Vasa Sport)

  We denken hiermee een zeer goede locatie te hebben gevonden. Het langlaufgebied van St. Ulrich kan ook gecombineerd worden met langlaufen in St. Johann en Fieberbrunn, voor ski-liefhebbers zijn de Steinplatte (hemelsbreed vlakbij Reit im Winkl) en het skigebied van Saalbach/Hinterglem zeer goed bereikbaar.

  De optie bij het hotel (14 tot 16 kamers) is beschikbaar tot medio mei 2017. Inmiddels hebben zich al 15 personen opgegeven. Ook nieuwe mensen zijn zeer welkom. Vraag informatie of geef je op bij Martien de Vries.