• Online training op maandagavond

  5 mei 2020
 • Voor de trainingsgroepen op maandagavond en woensdagavond is sinds 6 april een online training beschikbaar. We bieden de oefensessies aan via een webinar. Zeg maar een soort live TV uitzending via internet. De sessie duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit warming up oefeningen, beweeg-, kracht- en rekoefeningen. Yvonne Bontekoning en Carin Aalbers hebben aangeboden dit samen met de trainers te organiseren. Via het bedrijf van Yvonne is de apparatuur en het softwareprogramma hiervoor beschikbaar. Eén of 2 trainers en/of Yvonne en Carin doen in de tuin van Yvonne en Carin de oefeningen voor, die worden opgenomen op camera en uitgezonden naar de deelnemers.
  Als je mee doet, oefen je in je eigen huis voor het scherm van PC, laptop, tablet of telefoon. Het is handig als je ongeveer 2 m om je heen de ruimte hebt om aan de oefeningen mee te doen.
  Je ziet de trainers wel, maar zij zien jullie niet. Onderling hebben we contact via de chat functie in de software. Je kunt dus berichtjes naar de trainers en de andere deelnemers typen.
  De online trainingen zijn voorlopig elke maandagavond van 19.30 uur tot ca. 20.15 uur. 
  Hoor je niet bij de maandag- of woensdagavondgroep en wil je wel graag meedoen, mail dan naar voorzitter@langlauf.nl.

   

  Heb je de training gemist of wil je hem nog een keer doen, dan kan je de trainingen hieronder terugkijken:

  Les 1 met Riekje en Martien (start op 15 minuten)

  Les 2 met Norbert en Yvonne (start op 10 minuten)

  Les 3 met Riekje en Martien (start op 14:30 minuten)

  Les 4 met Bea en Norbert (start op 10 minuten)

  Les 5 met Jos en Yvonne (start op 11 minuten)