• Kennis maken met langlaufen op zondag 13 december

  27 nov 2020
 • Altijd al eens op de latten willen staan? Klaar met de drukte bij de skiliften? Toch maar niet naar Oostenrijk deze winter? Veilig buiten sporten in kleine groepen? Intensief aan de bak?

  Kom dan kennis maken met langlaufen op onze prachtige kunststof langlaufbaan! We beschikken over een borstelbaan met zo’n 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog.

   

  Op zondag 13 december ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus. Je kan ook kennismaken met onze andere sporten: rolskiën en nordic walking.


  Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons. We hebben veel coronamaatregelen getroffen en hebben intussen veel ervaring opgedaan in het veilig sporten in kleine groepen. Vooraf aanmelden is verplicht!

   

  Tijdstip: zondag 13 december van 13.00 tot 15.00 uur, aanmelden verplicht

  Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

  Kosten: € 8 voor volwassenen, € 4 voor jeugd tot 18 jaar

   

  Cursussen: Op 9 en 10 januari start weer een serie langlaufcursussen voor beginners, 5 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. We hebben een breed aanbod aan proeflessen, cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

   

  Aanmelden verplicht
  Gezien de coronaperikelen willen we graag van te voren de instroom van deelnemers regelen. We werken met kleine groepen van max 4 deelnemers. Daarom vragen we je in te schrijven en alvast een tijdslot te kiezen. Je krijgt daarna je starttijd te horen. Kom dan maximaal een kwartier van te voren.

  Schrijf je bijtijds in! De inschrijving sluit uiterlijk de zaterdag voorafgaande aan de proeflessen om 18.00 uur.

  Bekijk hier het verslag en de foto's van onze eerste open dag en tweede open dag.

  Inschrijven proefles