• Kennis maken met langlaufen op zondag 3 oktober

  21 sep 2021
 • Altijd al eens op de latten willen staan? Kom dan kennis maken met langlaufen op onze prachtige kunststof langlaufbaan! We beschikken over een borstelbaan met zo’n 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog.

   

  Op zondag 3 oktober ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus. Je kan ook kennismaken met onze andere noordse sporten: rolskiën en nordic walking.


  Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons. Vooraf aanmelden is verplicht!

   

  Tijdstip: zondag 3 oktober van 12.00 tot 15.00 uur, aanmelden verplicht

  Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

  Kosten per les: € 10 voor volwassenen, € 5 voor jeugd tot 18 jaar; Nordic walken € 5
  Leden krijgen 50% korting.

   

  Cursussen: Op 9, 10 en 13 oktober start weer een serie langlaufcursussen voor beginners, 5 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. We hebben een breed aanbod aan cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

   

  Aanmelden verplicht
  We willen graag van te voren de instroom van deelnemers regelen. Daarom vragen we je in te schrijven en alvast een tijdslot te kiezen. 

  Schrijf je bijtijds in! De inschrijving sluit uiterlijk de zaterdag voorafgaande aan de proeflessen om 18.00 uur.

  Bekijk hier de foto's van onze open dagen van 2020.

  Inschrijven proefles