• Kennis maken met langlaufen op zondag 12 december; nu ook met de skatetechniek

  16 nov 2021
 • Ook zo genoten van de sneeuw dit voorjaar? Altijd al eens op de latten willen staan? Klaar met de drukte bij de skiliften? Kom dan kennis maken met langlaufen op onze prachtige kunststof langlaufbaan! We beschikken over een borstelbaan met zo’n 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog.

   

  Op zondag 12 december ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus. Je kan nu ook kennismaken met langlaufen met de skatetechniek en met nordic walking.


  Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons. Vooraf aanmelden is verplicht!

   

  Tijdstip: zondag 12 december van 12.30 tot 15.00 uur, aanmelden verplicht

  Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

  Kosten per les: € 10 voor volwassenen, € 5 voor jeugd (6 tot 18 jaar); Nordic walken € 5. 50% korting voor bestaande leden.

   

  Cursussen: In januari start weer een serie langlaufcursussen voor beginners, 5 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. Of volg een clinic voor beginners van 2 uur. We hebben een breed aanbod aan cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

   

  Aanmelden verplicht
  We willen graag van te voren de instroom van deelnemers regelen. Daarom vragen we je in te schrijven en alvast een tijdslot te kiezen. 

  Schrijf je bijtijds in! De inschrijving sluit uiterlijk de zaterdag voorafgaande aan de proeflessen om 18.00 uur.

   

   

  Bekijk hieronder de video's over proeflessen en over de skatetechniek.

  Bekijk hier het verslag en de foto's van onze eerste open dag en tweede open dag.

  En zie ook het artikel over onze eerste open dag op indebuurt.nl/Gouda

  Inschrijven proefles