• Reina Timmerman overleden

    22 jun 2022
  • We kregen het droevige bericht dat op 17 juni j.l. Reina Timmerman op 82-jarige leeftijd is overleden. Reina was al ruim 30 jaar lid van de vereniging.

    In de beginjaren heeft zij gelanglauft, maar de laatste 25 jaar was zij actief bij de conditietrainingen hardlopen en later nordicwalken. Reina was een zeer betrokken lid bij de vereniging en geïnteresseerd in de ander. Ze was er bijna elke maandagavond, weer of geen weer, fietsend vanuit Goverwelle en de laatste jaren woonde ze dichtbij op de Jac. P. Thijsselaan.  

    Afgelopen jaar heeft ze nog bardienst gedaan op de zaterdagochtend en tot 3 weken geleden meldde ze zich nog steeds af voor de nordicwalken training op de maandag. Lang dacht ze en hoopten wij ook dat een terugkeer mogelijk zou zijn, uiteindelijk wilde ze nog een keer langskomen in de rolstoel om dag te zeggen. Helaas ook dat is niet meer gelukt. We zullen Reina zeer missen!

    We wensen haar man Frits en verdere familie veel sterkte toe. De uitvaart is zaterdag 25 juni as. om 15.15 uur in het yardenhuis IJsselhof te Gouda.